Voor meer informatie,

zie het kopje:  NIEUWS

www.tstbb.nl

ingridbrunsting@tstbb.nl

 

Doarpsstrjitte 8

9147 BX Hantum

 

0519-572001

06-28969234

Beelden en schilderijen:

 

Beeld: Huismoeder, klei met metaal

 

 

Zie op mijn andere website voor beelden en schilderijen:

 

Ingrid Brunsting _ Vormgeving in Beeld

 

www.ingridbrunsting.jimdofree.com

Creatieve avond in Hantum op 21 november 2023

Voor een klein dorp een hele grote opkomst, een dorpshuis vol met nijvere handen die flink aan de slag moesten. Rond een touw een toef maken met allerlei herfstmaterialen en afwerken met leuke bijmaterialen zoals noten, bladmaterialen op kleur, appeltjes en takjes. Onder aan de deurhanger was ruimte vrijgehouden voor een grappige vorm, zoals een hart, grote dennenappel of een droogvorm.

Veel enthousiasme en met hier en daar wat hulp werd de avond afgerond met een smaakvolle eigengemaakte deurhanger.  Deze kan als de kersttijd aanbreekt aangevuld worden met lichtjes en zo nog een hele tijd een mooi welkom bieden.

 

Voor een leuk tafelboeketje of inspiratie voor de 'grote dag', deze Simmermerk staat in het teken van bloemen......

Opening Centrale As, een daverend succes!

Op 1 oktober was de nieuwe vierbaansweg, tussen Burgum en Veenwouden, over de lengte van 9 kilometer het podium voor ondernemers in Noordoost Friesland. 540 deelnemers hebben daar gehoor aan gegeven en met 180.000 bezoekers verdeeld over de dag was dit dan ook een ongekend succes! Ton sur Ton stond hier ook met een stand waarin een autoversiering een prominente plaats had gekregen. Show stond hierbij voorop en gezien de reacties was dit dan ook een goede keus. Voor wie iets mee wilde kopen waren er de boeketjes die gretig aftrek vonden.  Hieronder enkele foto's van onze stand.

Een geslaagde avond op Staniastate!

Een prachtige locatie, in een door Roodbaard aangelegde tuin, in volle herfstkleuren. Hier presenteerden diverse bedrijven hun producten en diensten voor stellen met trouwplannen. Het is een zeer geslaagde avond, met een grote opkomst geworden, Ton sur Ton stond hier met een presentatie bruidsboeketten en corsages voor diverse doelen. We zien terug op een gezellige avond met leuke reacties!

Trouwplannen? Proef. beleef en ervaar!

Donderdagavond 12 november organiseert Trouwcollectief Friesland in samenwerking met Stania State en diverse ondernemers uit de trouwbranche een waanzinnig trouw event waar aanstaande bruidsparen en jubileumparen verrast worden door diverse TROUW- en FEEST locaties in een sfeervolle muzikale omlijsting. Naast een diversiteit van DJ’s zijn er ook LIVE OPTREDENS.

Onder het genot van een drankje kunnen jullie diverse gerechten PROEVEN en kennis maken met onze trouwambtenaar die jullie graag voorziet van alle belangrijke informatie omtrent jullie zo speciale dag. Samen met onze weddingplanner zorgt zij voor 101 bruikbare TIPS om jullie dag volledig naar wens te laten verlopen.

Benieuwd naar de uitgebreide collectie TROUWRINGEN van onze juweliers of wellicht naar de mogelijkheden om eigen ringen te ontwerpen. Laat je verrassen door een DEMONSTRATIE en de mogelijkheden van deze bij vele welbekende edelsmid.

En dan nog alle spectaculaire METAMORFOSES op het gebied van bruidsmode, herenmode, visagie en bruidskapsels, die een verrassend beeld tonen als voorbereiding voor jullie zo onvergetelijke dag.

Maar er is meer....KINDERENTERTAINMENT, BRUIDSFOTOGRAFEN, VIDEOGRAFEN, BRUIDSTAARTEN, BEDANKJES, CATERING, TROUWVERVOER en prachtige BRUIDSBOEKETTEN en CORSAGES.

Kom langs en geniet van deze bijzondere ervaring! En… vergeet niet een berichtje achter te laten in ons DIGITALE GASTENBOEK!

Entree is GRATIS en jullie zijn van 17.00 -22.00 uur welkom!

Trouwbeurs Holwerd: groot succes!

Met 21 ondernemers uit de regio hebben we een gezellige beurs gehad waar beide dagen vele trouwlustige stellen kennis konden maken met wat er zoal mogelijk is in Noord- oost Friesland. Organisatie, deelnemers en bezoekers zijn allen zeer tevreden en er wordt al gedacht aan een vervolg in 2016! 

Hieronder het overzicht van de standhouders die deel hebben genomen aan de Trouwbeurs Holwerd.

Trouwbeurs Holwerd: 10 en 11 oktober!

Britse dag te Brantgum op 26 september.

De Britse markt wordt gehouden op het Dorpsplein, Roosterwei en op de Ringwei. 

Tijden: van 10.00 uur tot 17.00 uur.

De Simmertunfair te Sijbrandahuis op 27 september.

Lichtjes in de bomen rond het mooie kerkje in Sijbrandahuis met een leuk aanbod aan standhouders. Op de middag spelen 'Nancy and the Sinatras" jaren 50 liedjes in een verrassend nieuw jasje.

Ton sur Ton zal hier met een stand aanwezig zijn. Echte bruidsboeketten en een opvallende presentatie met bijzondere corsages. 

Tijden: zondag 11.00 uur tot 17.00 uur.

Trouwbeurs Warten en Swichum op 8 november.

Activiteitenboerderij "De Wartenster' in Warten en de "Nicolaastsjerke" in Swichum stonden deze dag in het teken van TROUWEN. Tijdens deze beurs kon je kennis maken met de locatie en de standhouders die je een onvergetelijke dag kunnen bezorgen. Een kleine greep uit wat je mocht verwachten; vervoer, ringen, bruidsbloemwerk, bruidstaarten, fotografie, videografie enz. Kortom, verspreid over beide locaties kon je kennis maken met alle ingredienten voor een geslaagde dag.

Iedereen was welkom op zaterdag 8 november, tussen 13.00 en 17.00 uur. De entree was vrij en iedere bezoeker werd welkom geheten met een gratis welkomstdrankje 

(of koffie/thee).

 

Adres: De Wartenster: Midsbuorren 7, Warten

NaZomerFair Staniastate supergezellig afgesloten!

Mooi rustig herfstweer en een gevarieerd aanbod aan standhouders stonden het weekend van 20 en 21 september garant voor een leuk dagje uit. 

Samen met een paar vakcollega's heb ik een mooie stand opgebouwd waar wij iedereen die plannen heeft om in de toekomst te trouwen, even konden laten ruiken aan wat zoal mogelijk is in de bruidsbranche. De belangstelling, met 9500 bezoekers, was groot en de bloemrijk aangeklede stand heeft veel aandacht gekregen deze dagen. 

Zondag 28 september: inspiratie voor je trouwdag!


Correctie in bovenstaande tekst: foutief vermeld Reina & Ingrid bloemsierkunst, moet natuurlijk zijn: Bloemkunsten Reina Visser en Ingrid Brunsting/Ton sur Ton - Bindend Bloemwerk.