Contact:

www.tstbb.nl

ingridbrunsting@tstbb.nl

 

0519-572001

06-28969234

Beelden en schilderijen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zie op de andere website voor mijn beelden en schilderijen:

 

Ingrid Brunsting _ Vormgeving in Beeld

 

www.ingridbrunsting.jimdo.com

Rouwbloemwerk

 

'Met liefde gegeven', een tekst die op rouwlint passend is, maar ook symbool staat voor het bloemwerk dat voor de laatste keer aan de, nu overleden, dierbare gegeven kan worden.

 

Passend bloemwerk waarbij de wens van diegene die hierin centraal staat en daarnaast de familie, het uitgangspunt vormt voor het speciale bloemwerk in deze dagen.

 

Ingrid Brunsting komt graag naar u toe om in een vertrouwelijk gesprek te adviseren wat mogelijk is.  

Rode rozen, symbool voor de politieke rol die de overledene tijdens zijn leven vol passie heeft uitgevoerd met daarnaast groenten uit de eigen tuin, symbool voor alle vrije uurtjes, genietend en werkend in de moestuin.

Kistversiering, waarin de liefde voor het Wad een belangrijke rol speelt. De bloemen zijn verwerkt op een manier waarin zij duidelijk aanwezig zijn, maar niet direct de hoofdrol vervullen. 

Kistversiering waaruit de liefde voor bloemen spreekt met het losse van het boerderijleven erin. Speels, bloemig en warm.

 

U kunt als familie ook besluiten om, in plaats van individuele bloemstukken, voor een groot bloemwerk te kiezen,       een complete of gedeeltelijke kistversiering. 

Bij de hiernaast afgebeelde kistversiering was de wens van de familie dat het geheel een beetje 'ruige' uitstraling moest hebben, met klimop, hop, Asparagus en grassen. Rozen, Lelie en Anthurium, alles in het wit, geven de bloemige noot aan dit bloemwerk .

 

 

 

 

Het bloemstuk dat hiernaast is afgebeeld, is met nadrukkelijke wensen van de nabestaanden uitgekozen. De natuur moest in het rouwbloemwerk centraal staan, met een voorkeur voor tuinvogels. De felblauwe kleur speelde een belangrijke rol in de overledene zijn leven, daarom is er gekozen voor Hortensia, gentiaan en Lithodora. Met rozen en orchideeën is de vorm uiteindelijk zachter gemaakt.

 

Tijdens het gesprek krijgt u de mogelijkheden uitgelegd aan de hand van fotomateriaal. In principe is alles mogelijk, mits de bloemen leverbaar zijn. Denk hierbij aan seizoensbloemen als zonnebloemen e.d.. 

Bijpassend lint wordt op verzoek bedrukt met die tekst waarnaar uw voorkeur uitgaat. 

 

Zie voor contactgegevens de linkerkolom.