Voor meer informatie,

zie het kopje:  NIEUWS

www.tstbb.nl

ingridbrunsting@tstbb.nl

 

Doarpsstrjitte 8

9147 BX Hantum

 

0519-572001

06-28969234

Beelden en schilderijen:

 

Beeld: Huismoeder, klei met metaal

 

 

Zie op mijn andere website voor beelden en schilderijen:

 

Ingrid Brunsting _ Vormgeving in Beeld

 

www.ingridbrunsting.jimdofree.com

Rouwbloemwerk

 

'Met liefde gegeven', een tekst die op rouwlint passend is, maar ook symbool staat voor het bloemwerk dat voor de laatste keer aan de overleden, dierbare gegeven kan worden.

 

Passend bloemwerk waarbij de wens van diegene die hierin centraal staat en daarnaast de familie, het uitgangspunt vormt voor het speciale bloemwerk in deze dagen.

 

Ik kom, indien gewenst,  naar u toe om in een vertrouwelijk gesprek te luisteren naar uw wensen en daar waar nodig is te adviseren bij keuzes zodat het gemaakte bloemwerk geheel in stijl is met uw verwachting. 

 

 

 

Licht en luchtig bloemwerk dat ongeveer 2/3 van de kist aankleed. Er is ruimte voor het plaatsen van een foto, de uitlopers van het bloemwerk omlijsten deze. Aan de voorkant loopt het bloemwerk over de kist om het nog meer een eenheid te laten zijn.

 

Een vlechtwerk van kronkelwilg vormt een basis waarin vernuftig buisjes zijn verwerkt waarin de bloemen zijn gestoken. De buisjes zijn omwikkeld met bijpassend touw en kronkelwilg zodat een mooie eenheid ontstaat.

 

Verwerkt zijn Franse tulpen, klaprozen, ranonkels, Helleborus en een enkele Gloriosa. Alle gebruikte materialen zijn kenmerkend voor het voorjaar.

 

 

 

Bloemwerk dat de gehele kist bedekt, imposant om te zien en prachtig doordat het een geheel is. 

Kistversiering voor 2/3 van de kist.

Allium, seringen, gember, rozen en grassen.

Een kleur en geur explosie in lila-paars.

 

Een driekwart kistversiering met seringen, artisjokken, kooltjes, Freesia, Clematis. Door duidelijke structuurlijnen, middels het gebruik van schors, Polygonumstelen, hangamaranthus, kronkeltakken en Calla ontstaat een los natuurlijk en overdadig bloemstuk.

 

Een sterk geheel, spreken in vorm en kleur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kistversiering over de helft van de kist.

Pioenrozen, lelies, Calla, monnikskap, diverse grassen e.d.

Rode rozen, symbool voor de politieke rol die de overledene tijdens zijn leven vol passie heeft uitgevoerd met daarnaast groenten uit de eigen tuin, symbool voor alle vrije uurtjes, genietend en werkend in de moestuin.

Rouwbloemwerk in een losse gemengde stijl.

Freesia's, Eustoma, Phlox, Hypericum en grassen.

Zomer met lila paars en een vleugje wit.  Allium, Delphinium, Clematis, Lathyrus Agapantus, seringen en grasjes. 

Explosie van heldere kleuren, voorjaar en zomerbloemen. 

Calla, Eustoma, Allium, Clematis en grassen.

Kistversiering, waarin de liefde voor het Wad een belangrijke rol speelt. De bloemen zijn verwerkt op een manier waarin zij duidelijk aanwezig zijn, maar niet direct de hoofdrol vervullen. 

Kistversiering, een vertaling voor een speels, warm en bloemrijk boerderijleven. 

Kistversiering voor 2/3 van de kist. 

Duidelijke vorm door grote rozen in groepen verwerkt.

Rozen, Anthurium, witte lelie, Symphoricarpus, grassen en blad.

 

 

 

 

Het bloemstuk hiernaast, is met nadrukkelijke wensen van de nabestaanden ontworpen. De natuur staat centraal met een vogelnestje prominent verwerkt in het bloemwerk. De felblauwe kleur speelde een belangrijke rol in de overledene zijn leven, daarom is er gekozen voor Hortensia, gentiaan en Lithodora. Met rozen en orchideeën is de vorm zachter gemaakt.

 

Tijdens het gesprek krijgt u de mogelijkheden uitgelegd aan de hand van fotomateriaal. In principe is alles mogelijk, mits de bloemen leverbaar zijn. Denk hierbij aan seizoensbloemen als zonnebloemen e.d.. 

Bijpassend lint wordt op verzoek bedrukt met die tekst waarnaar uw voorkeur uitgaat. 

 

Zie voor contactgegevens de linkerkolom.