Voor meer informatie,

zie het kopje:  NIEUWS

www.tstbb.nl

ingridbrunsting@tstbb.nl

 

Doarpsstrjitte 8

9147 BX Hantum

 

0519-572001

06-28969234

Beelden en schilderijen:

 

Beeld: Huismoeder, klei met metaal

 

 

Zie op mijn andere website voor beelden en schilderijen:

 

Ingrid Brunsting _ Vormgeving in Beeld

 

www.ingridbrunsting.jimdofree.com

Corsages.

 

De bruidegomcorsage is duidelijk herkenbaar door de afwijkende vorm ten opzichte van de gastcorsage. Verwerkt in deze corsage zijn materialen uit het bruidsboeket op een origenele manier, rekening houdend met de trouwkleding van de bruidegom.

Voor de gasten die aanwezig zijn tijdens de officiele handelingen op een trouwdag is het gebruikelijk dat zij een corsage dragen. Deze bestaat meestal uit wat kleinere bloemen die ook in het bruidsboeket voorkomen.

Kinderen die deze dag meegaan kunnen een speciale kindercorsage  opgespeld krijgen. Afhankelijk van de leeftijd en de interesse kan gekozen worden voor een miniatuurspeeltje met wat groen en kleine bloemetjes. Dit alles in overleg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een uitgebreide schoudercorsage als alternatief voor het bruidsboeket. Het grote voordeel hiervan is dat de bruid beide handen vrij houdt. Dit bloemwerk hoeft niet aan de kant te worden gelegd tijdens het diner en feest. Feestelijk en opvallend!

Hieronder een aantal uitgewerkte corsages voor de bruidegom of speciale gasten.

Hieronder nog enkele voorbeelden van corsages. Elke uitgebreide corsage is persoonlijk en afgestemd op de kleding en persoonlijke wensen.

Hieronder afbeeldingen van gastencorsages. Rekening houdend met de kleding worden de corsages licht van gewicht en evt. met magneten bevestigd. Dit voorkomt beschadiging aan de kleding.