Voor meer informatie,

zie het kopje:  NIEUWS

www.tstbb.nl

ingridbrunsting@tstbb.nl

 

Doarpsstrjitte 8

9147 BX Hantum

 

0519-572001

06-28969234

Beelden en schilderijen:

 

Beeld: Huismoeder, klei met metaal

 

 

Zie op mijn andere website voor beelden en schilderijen:

 

Ingrid Brunsting _ Vormgeving in Beeld

 

www.ingridbrunsting.jimdofree.com

Werkstijl

 

Wat is de werkstijl van 'TST - Bindend Bloemwerk'


Alles rond een huwelijk is in de puntjes geregeld en betreffende het bloemwerk voor deze dag willen wij graag zorgen dat ook dit perfect verzorgd is.

Hiervoor maken wij dan ook graag een afspraak bij jullie, als aanstaand bruidspaar thuis, indien mogelijk. In het gesprek komen o.a. jullie wensen ter sprake. Willen jullie een bepaalde stijl of een kleurenthema doorvoeren in het bloemwerk en wie en wat word voorzien van bloemdecoraties? Aan de hand van een fotoboek en schetsen, die Ingrid Brunsting ter plekke maakt, krijgen jullie een goede indruk van wat zoal mogelijk is. Uiteindelijk zal het eindresultaat altijd een persoonlijke en unieke bloemversiering worden.

 

Het is mogelijk bij een bruidsboeket om te kiezen tussen een handgebonden en een draadgebonden boeket. Voor de duidelijkheid leggen wij beide methodes even uit. 

 

Handgebonden: zoals een boeket, bloem voor bloem, tegen elkaar aangelegd wordt, met nauwelijks gebruik van levensverlengende middelen.

Voordeel: minder arbeidsintensief en daardoor goedkoper.

Nadeel: het realiseren van bepaalde vormen in boeketten is niet haalbaar, en de levensduur van het boeket is erg kort doordat de bloemen niet voldoende water tot hun beschikking krijgen. Daarbij, de bruid draagt een dikke bundel stelen in de hand.

Draadgebonden: elke bloem word op handhoogte afgesneden en voorzien van materiaal om de bloem een dag van water te voorzien.

Voordeel: elk model bruidsboeket is mogelijk. De bruid heeft een prettig draagbaar boeket in de hand. Het boeket ziet er de hele dag fris uit.

Nadeel: arbeidsintensief en daardoor duurder. 

 

Een derde methode is op een bridy, oftewel gestoken op een houder met daarin steekschuim. Dit is min of meer een tussenvariant.

Voordeel: de bloemen krijgen genoeg water voor de gehele dag. Afhankelijk van het gekozen ontwerp toepasbaar, evt. in combinatie met draadgebonden.

Nadeel: de vorm van de bridy dwingt tot een bepaalde vorm om de ondergrond weg te werken.

 

Tijdens het eerste gespek is het raadzaam om, indien het voor de aanstaande bruidegom nog een verrassing moet blijven, een foto van de bruidsjapon te overhandigen. Voor een goed advies zijn een paar punten belangrijk, waaronder de vorm en de kleur van de kleding/stropdas.